B&B Lekker knus Noorden

 

Welkom bij B&B met tuin: Lekker knus Noorden


Vakantie van 17 september t/m 5 oktober

In het dorpje "Noorden" ligt B&B Lekker knus, met rustige achtertuin, verscholen tussen de natuurgebieden van de Nieuwkoopse plassen en de Groene jonker. 

B&B Lekker knus heeft twee appartementen met airco in een bijgebouw en ligt midden in het Groene Hart vlakbij de grens waar zuid-Holland, noord-Holland  en Utrecht samenkomen. Noorden is een goede uitvalsbasis voor een dagje uit met op 25/30 km afstand alle grote steden van de Randstad. Het is hier heerlijk genieten van een groene landelijke, waterrijke omgeving met op loopafstand diverse restaurantjes, boot/kanoverhuur, en diverse dorpswinkels.

Onze kat Reuzel houd erg van gezelligheid en gaat vaak in de buurt op een plekje in de tuin liggen, ook hebben we wat kippen die soms rondscharrelen verder is onze tuin en B&B huisdiervrij. Honden zijn dus helaas niet toegestaan in de B&B.

De B&B en onze tuin is geheel rookvrij!

Onze B&B ligt korte afstand van LAW 3 het Marskramerpad (etappe 16 en 17) maar ook in de buurt van de oude Hollandse waterlinie wat een aanrader is om te fietsen of te wandelen.                              * Wij zijn een "Wandelaars welkom" logeeradres van wandelnet waar u kunt rekenen op de volgende service: logies met ontbijt en diner op aanvraag, er liggen wandelroutes of -kaarten voor u klaar en er is een EHBO-set aanwezig! En vieze schoenen zijn geen enkel probleem.

Bootje huren? Wij adviseren Sloepverhuur Nieuwkoop.

Voor de recreatie agenda: Agenda Ontdek Nieuwkoop.                                                                          Tips voor uitstapjes in de omgeving: kijk hier! 


 

 


E-mailen
Bellen