B&B Lekker knus Noorden

 

B&B Lekker knus Noorden

De B&B is een vrijstaand gebouw en grenst aan een groene en knusse achtertuin. De twee ruimtes beschikken over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras. De slaapvide voor kamer "Fluitekruid" is te bereiken dmv. een vaste trap. In kamer "Libelle" is alles gelijkvloers. Het ontbijt wordt 's morgens kakelvers bezorgd tot aan de deur maar bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk.

Een heerlijk tweegangen diner bijboeken kan ook!

Zelf koken is bij ons niet mogelijk maar een diner bijboeken wel, we koken graag en soms met producten uit eigen tuin/kas en altijd vooraf in overleg. Een twee gangen diner is € 17,50 pp incl. 1 gratis drankje van het huis. Alleen een eenvoudige avondmaaltijd is €10,00 pp met een drankje. Zomers kan je soms aanschuiven bij de BBQ, pizza uit de houtoven of een maaltijd uit de grote pan op een vuurtje in de tuin. Dat is gelijk lekker onthaasten na een lange wandeling of fietstocht. Tegen betaling zetten we wat favoriete drankjes voor u in het koelkastje (meld dit dan bij uw reservering) 

U kunt ook een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of 't Leeuwtje , restaurant de Watergeus of in Nieuwkoop Pannekoekenrestaurant de Suikerhoeve of bestel iets via de bestellijsten. (afhankelijk van de coronaregels)

*Langere tijd de B&B huren( met of zonder ontbijt) is mogelijk in overleg. We passen dan uiteraard de prijs aan.

Laat uw eigen fiets maar thuis...

 

want we beschikken over twee mooie stoere fietsen die we indien gewenst verhuren bij de b&b. Ze zijn zijn per dag te huur voor €12,50 per fiets. Bij twee dagen of meer zijn de kosten per dag €10,- per fiets. Lekker makkelijk geregeld toch? Huurprijs voor een week in overleg!

Voor huur van elektrische fietsen kunt u terecht bij Kampeerhoeve Koole op 300 m afstand van de b&b.


Voor meer informatie over onze B&B kamers kijkt u bij Libelle  of Fluitekruid

De reservering is pas definitief na een automatische online bevestiging.

* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. 

Bij reservering gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. (Privacy/voorwaarden)


* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's; 

logo kortverblijfLogo B&B nederland


Wandelaars welkom


E-mailen
Bellen