B&B Lekker knus Noorden

 

Appartement Libelle

Appartement Libelle is van alle gemakken voorzien zoals een comfortabel twee persoonsbed met matrastopper. Er staat een tafel met twee stoelen en een bankje met wat gezelschapsspellen, servies, bestek, waterkoker, mini koelkastje ( voor uw eigen spullen), een Tassimo* koffiemachine met wat gratis cups en gratis diverse soorten thee. In dit knusse appartement bevindt zich alles op de begane grond. De kamer geeft via de vlonder direct toegang tot de tuin. Met warm weer kunt u gebruik maken van de airco. De kamerprijs is seizoen gebonden met een vanaf prijs van € 80,00 2p incl. ontbijt. Voor meer info kunt u de button gebruiken onder de afbeeldingen. Wilt u 4 of meer nachten verblijven, dan bieden we een korting aan.

*Fietsverhuur en bijboeken diner is bij ons mogelijk! Tegen betaling kunnen we ook vast u favoriete drankjes in de koelkast zetten. *Tassimo cups voor luxe koffiespecialiteiten zijn bij ons verkrijgbaar.


De reservering is pas definitief na een online reserveringsbevestiging.

Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met deze voorwaarden.

E-mailen
Bellen